Titre : | Peynir: Protein ve kalsiyum deposu, ama... (2019) |
Auteurs : | Sevda Deniz Karali, Auteur |
Type de document : | Article : texte imprimé |
Dans : | Herkese Bilim Teknoloji (173, 07/2019) |
Article en page(s) : | 10 |
Langues: | Turc |
Mots-clés: | peynir / yiyecek |
Résumé : | Peynir önemli bir kalsiyum ve protein kaynağı olsa da aynı zamanda yüksek oranda doğmuş yağ ve sodyum da içerir. Bu durumda yememiz gereken miktar nedir ve nasıl dengeleriz? |
Nature du document : | Documentaire / Kaynak veya belgesel |
Genre : | Makale |
Exemplaires (1)
Code-barres | Cote | Support | Localisation | Section | Disponibilité |
---|---|---|---|---|---|
33335 | 500 HER | Périodique | Archive / Arşiv | Archive / Arşiv | Disponible |