Résultat de la recherche
5 recherche sur le mot-clé
'protein' ![Ne pas surligner les mots recherchés Ne pas surligner les mots recherchés](./images/text_horizontalrule.png)
![Imprimer la page de recherche courante...](./images/print.gif)
![Tris disponibles](./images/orderby_az.gif)
![]()
Article : texte imprimé
Sevda Deniz Karali, Auteur |Batı'da proteinin her derde deva olduğu yönünde bir görüş hakim. Bu nedenle hemen hemen satılmakta olan tüm ürünlerde "protein ile güçlendirilmiş" etiketi bulunuyor. Peki, ama proteinin kas yaptığı, tok tuttuğu yönündeki inanışlar ne denli doğru ?![]()
Article : texte imprimé
Murat Altaş, Auteur |"Mini hayvancılık" olarak adlandırılan böcek üretimi, özellikle geleneksel hayvancılıkla karşılaştırıldığında daha verimli. Bir kilo sığır eti üretmek için yaklaşık 25 kilo yem gerekir. Aynı miktarda yem, on kat daha fazla yenilebilir böcek prot[...]![]()
Article : texte imprimé
Sevda Deniz Karali, Auteur |Hayvansal ve bitkisel proteinlerin yapıları farklı; birbirlerine göre hem üstün, hem de eksik yönleri var. Hayvansal proteinler temel amino asitleri içerdiği için bitkisel proteinlerden üstün ancak bitkisel proteinler de düşük kolesterol ve düşü[...]![]()
texte imprimé
![]()
Article : texte imprimé
Mehmet Yaşin, Auteur |Dans Atlas (311, 02/2019)Ateş karıncalarının tadı mayhoş, süne böceğinin elmamsı bir tadı var. Arı yer fıstığı ve bademi andırıyor. Çekirgeler cevizimsi, gül böceği islenmiş jambon, güve ise peyniri anımsatıyor.