Titre :
|
En sık karşılaştığımız gıda katkı maddeleri: Hangileri zararlı ? (2021)
|
Auteurs :
|
Sevda Deniz Karali, Auteur
|
Type de document :
|
Article : texte imprimé
|
Dans :
|
Herkese Bilim Teknoloji (295, 11/2021)
|
Article en page(s) :
|
10
|
Langues:
|
Turc
|
Mots-clés:
|
katkı maddesi
/
gıda
/
sağlık
|
Résumé :
|
Lezzeti arttırmak, ürünün kıvamını değiştirmek ya da raf ömrünü uzatmak amacıyla kullanılan gıda katkı maddelerinin bazıları sağlığımızı olumsuz etkiliyor. Bazıları ise aşırı tüketilmedikçe zarar vermiyor.
|
Nature du document :
|
Documentaire / Kaynak veya belgesel
|
Genre :
|
Makale
|