Titre : | Herkese Bilim Teknoloji, 171. Çaya büyük zam ! - 07/2019 |
Type de document : | Bulletin |
Paru le : | 05/07/2019 |
Dépouillements
Article : texte imprimé
Sevda Deniz Karali, Auteur
|
Bamya dendiğinde yüzünü ekşiten, "salyalandığı" için yemeğini ağzına koymayan insanlar, aslında ne kadar zengin bir besin deposundan mahrum kaldıklarını bilmiyorlar.
Article : texte imprimé
Batuhan Sarıcan, Auteur
|
Kaliteli çayı etkileyen iki temel konu toprağın kalitesi ve 2,5 yaprak kuralı.. Yüksek azotlu gübreler nedeniyle toprak kötüleşti ve ayrıca kaliteli çay için 2,5 yaprak sürgününün koparılması şartı da tamamen ortadan kalktı.
Article : texte imprimé
Rita Urgan, Auteur
|
Parabenler, aralarında kozmetik ürünlerinin, ilaç ve besinlerin de yer aldığı çeşitli ürünlerde koruyucu olarak kullanılan yapay kimyasal maddeler. Ürünlerin raf ömrünü uzatan, zararlı bakteri ve küf gibi maddelerin oluşumunu önleyen parabenleri[...]
Exemplaires (1)
Code-barres | Cote | Support | Localisation | Section | Disponibilité |
---|---|---|---|---|---|
33666 | 500 HER | Périodique | Archive / Arşiv | Archive / Arşiv | Disponible |