Titre :
|
Hangi Yiyecekler Kansızlığa İyi Gelir ? (2019)
|
Auteurs :
|
Sevda Deniz Karali, Auteur
|
Type de document :
|
Article : texte imprimé
|
Dans :
|
Herkese Bilim Teknoloji (196, 12/2019)
|
Article en page(s) :
|
10
|
Langues:
|
Turc
|
Mots-clés:
|
kansızlık
/
anemi
/
hastalık
|
Résumé :
|
Hiçbir gıda tek başına anemiyi tedavi etmez. Ancak koyu yeşil yapraklı sebzeler, kabuklu yemiş ve çekirdekler, deniz ürünleri, et ve fasulye türlerini içeren sağlıklı bir beslenme düzeni anemiyi kontrol altına alabilecek demiri sağlamanıza yardımcı olabilir.
|
Nature du document :
|
Documentaire / Kaynak veya belgesel
|
Genre :
|
Makale
|