Titre : | Herkese Bilim Teknoloji, 130. Şarbon ile İlgili Büyük Bilgi Kirliliği - 09/2018 |
Type de document : | Bulletin |
Paru le : | 21/09/2018 |
Dépouillements
Article : texte imprimé
Yavuz Furuncuoğlu, Auteur
|
Eski insanlar her şeyin orta yolu iyidir derler. Ne az, ne fazla. Kilo için de aynı durum söz konusudur. Azı kadar, çoğu zarardır. O zaman "karar"ı nasıl anlayacağız?
Article : texte imprimé
Sevda Deniz Karali, Auteur
|
Genel olarak kurutulmuş baharatlar yemeğe çeşni katmak için kullanılırken, taze baharatlar garnitür olarak tercih ediliyor. Beslenme açısından hangisi daha yararlı?
Article : texte imprimé
Özlem Yüzak, Auteur
|
Türkiye şarbon vakalarının en sık görüldüğü ülkeler arasında. Kurban bayramı ile birlikte patlak veren şarbon hastalığı ise hastalığın kendisinden çok bilgi kirliliği ile gündemdeki yerini korudu.
Article : texte imprimé
İklimi bildiklerimize hiç benzemeyen, ve bazılarının insan kaynaklı anlamına, "Anthropocene" adı verdiği bir başka jeolojik çağa evrilme riskini göze almak istemiyorsak, 450 S gibi gerçekçi uluslararası bir planın acilen uygulamaya konması gerek[...]
Exemplaires (1)
Code-barres | Cote | Support | Localisation | Section | Disponibilité |
---|---|---|---|---|---|
32342 | 500 HER | Périodique | Archive / Arşiv | Périodiques / Süreli Yayın | Disponible |