| Titre : | Peynir: Protein ve kalsiyum deposu, ama... (2019) |
| Auteurs : | Sevda Deniz Karali, Auteur |
| Type de document : | Article : texte imprimé |
| Dans : | Herkese Bilim Teknoloji (173, 07/2019) |
| Article en page(s) : | 10 |
| Langues: | Turc |
| Mots-clés: | peynir / yiyecek |
| Résumé : | Peynir önemli bir kalsiyum ve protein kaynağı olsa da aynı zamanda yüksek oranda doğmuş yağ ve sodyum da içerir. Bu durumda yememiz gereken miktar nedir ve nasıl dengeleriz? |
| Nature du document : | Documentaire / Kaynak veya belgesel |
| Genre : | Makale |
Exemplaires (1)
| Code-barres | Cote | Support | Localisation | Section | Disponibilité |
|---|---|---|---|---|---|
| 33335 | 500 HER | Périodique | Archive / Arşiv | Archive / Arşiv | Disponible |


