Titre : | Niçin işlenmiş et ürünleri yememeliyiz ? (2019) |
Auteurs : | Sevda Deniz Karali, Auteur |
Type de document : | Article : texte imprimé |
Dans : | Herkese Bilim Teknoloji (163, 05/2019) |
Article en page(s) : | 10 |
Langues: | Turc |
Mots-clés: | işlenmiş gıda |
Résumé : | İşlenmiş etler son yıllarda beslenme uzmanlarının en fazla inceledikleri gıdaların başında geliyor. Araştırmaların çoğu bu etlerin kanser ve kalp hastalıklarıyla bağlantılı olduğunu ve dolayısıyla sağlıksız olduğunu gösteriyor. İşlenmiş ette, çiğ etin içerisinde bulunmayan birçok zararlı kimyasal maddenin bulunduğu bir gerçek. |
Nature du document : | Documentaire / Kaynak veya belgesel |
Genre : | Makale |
Exemplaires (1)
Code-barres | Cote | Support | Localisation | Section | Disponibilité |
---|---|---|---|---|---|
33302 | 500 HER | Périodique | Archive / Arşiv | Archive / Arşiv | Disponible |