| Titre : | Etleri besin içeriğini yitirmeden nasıl pişirmeliyiz? (2019) |
| Auteurs : | Sevda Deniz Karali, Auteur |
| Type de document : | Article : texte imprimé |
| Dans : | Herkese Bilim Teknoloji (156, 03/2019) |
| Article en page(s) : | 10 |
| Langues: | Turc |
| Mots-clés: | et / pişirme / sağlık |
| Résumé : | En sağlıklı et pişirme yöntemi diyebileceğimiz tek bir yöntem söz konusu değil; tercihimizi hepsinin avantajlı ve dezavantajlı yönlerini göz önünde bulundurarak yapmak gerekir. |
| Nature du document : | Documentaire / Kaynak veya belgesel |
| Genre : | Makale |
Exemplaires (1)
| Code-barres | Cote | Support | Localisation | Section | Disponibilité |
|---|---|---|---|---|---|
| 32879 | 500 HER | Périodique | Archive / Arşiv | Archive / Arşiv | Disponible |


