Titre :
|
Sebzeleri besin içeriğini yitirmeden nasıl pişirmeliyiz ? (2019)
|
Auteurs :
|
Sevda Deniz Karali, Auteur
|
Type de document :
|
Article : texte imprimé
|
Dans :
|
Herkese Bilim Teknoloji (155, 03/2019)
|
Article en page(s) :
|
10s.
|
Langues:
|
Turc
|
Mots-clés:
|
Beslenme
/
sağlık
/
sebze
/
besin
|
Résumé :
|
Hangi yöntemle pişirirseniz pişirin sebzelerin içerdiği besinlerin ve fito-kimyasalların %100'ünü koruyamazsınız. Ne var ki sebzeleri olabildiğince susuz pişirdiğiniz zaman özelliklerini maksimum seviyede koruyabilirsiniz.
|
Nature du document :
|
Documentaire / Kaynak veya belgesel
|
Genre :
|
Makale
|