Titre : | Geleceğin Menüsü: Böcekler, Yabani Otlar ve Kanlı Sebze Burgerler (2018) |
Auteurs : | Tracie McMillan, Auteur |
Type de document : | Article : texte imprimé |
Dans : | National Geographic Türkiye (211, 11/2018) |
Article en page(s) : | 74-85 |
Langues: | Turc |
Mots-clés: | yiyecek / gıda / beslenme / gıda sorunu / nüfus artışı / üretim / alternatif gıda |
Résumé : | Yiyeceklerimizin yarınlarına yakından baktığımızda sofralarımızın ne hallere bürüneceğini merak etmemek işten bile değil. Yüzyıl ortasında dünya nüfusunun dokuz milyarı aşmasıyla birlikte, gıda gereksinimimiz de yüzde 50 artacak. Daha çok orman kesmeden ya da iklim değişikliğinin başlıca nedenlerinden biri olan endüstriyel tarıma daha fazla yer açmadan bu gereksinimlerimizi nasıl karşılayacağız? |
Nature du document : | Documentaire / Kaynak veya belgesel |
Genre : | Makale |
Exemplaires (1)
Code-barres | Cote | Support | Localisation | Section | Disponibilité |
---|---|---|---|---|---|
32424 | 910 NAT | Périodique | Archive / Arşiv | Périodiques / Süreli Yayın | Disponible |