Titre : | Taze baharat mı kurutulmuş baharat mı? (2018) |
Auteurs : | Sevda Deniz Karali, Auteur |
Type de document : | Article : texte imprimé |
Dans : | Herkese Bilim Teknoloji (130, 09/2018) |
Article en page(s) : | 10 |
Langues: | Turc |
Mots-clés: | baharat / taze ot / beslenme / gıda |
Résumé : | Genel olarak kurutulmuş baharatlar yemeğe çeşni katmak için kullanılırken, taze baharatlar garnitür olarak tercih ediliyor. Beslenme açısından hangisi daha yararlı? |
Nature du document : | Documentaire / Kaynak veya belgesel |
Genre : | Makale |
Exemplaires (1)
Code-barres | Cote | Support | Localisation | Section | Disponibilité |
---|---|---|---|---|---|
32342 | 500 HER | Périodique | Archive / Arşiv | Périodiques / Süreli Yayın | Disponible |