| Titre : | Taze baharat mı kurutulmuş baharat mı? (2018) |
| Auteurs : | Sevda Deniz Karali, Auteur |
| Type de document : | Article : texte imprimé |
| Dans : | Herkese Bilim Teknoloji (130, 09/2018) |
| Article en page(s) : | 10 |
| Langues: | Turc |
| Mots-clés: | baharat / taze ot / beslenme / gıda |
| Résumé : | Genel olarak kurutulmuş baharatlar yemeğe çeşni katmak için kullanılırken, taze baharatlar garnitür olarak tercih ediliyor. Beslenme açısından hangisi daha yararlı? |
| Nature du document : | Documentaire / Kaynak veya belgesel |
| Genre : | Makale |
Exemplaires (1)
| Code-barres | Cote | Support | Localisation | Section | Disponibilité |
|---|---|---|---|---|---|
| 32342 | 500 HER | Périodique | Archive / Arşiv | Périodiques / Süreli Yayın | Disponible |


