Titre : | Anadolu'nun Dünya Mutfak Kültürüne Büyük Katkıları Var (2018) |
Auteurs : | Serhat Totan, Auteur |
Type de document : | Article : texte imprimé |
Dans : | Herkese Bilim Teknoloji (115, 06/2018) |
Article en page(s) : | 10-11 |
Langues: | Turc |
Mots-clés: | Anadolu / yemek / yiyecek / mutfak |
Résumé : | Anadolu mozaiğinin en güzel yansımasıdır bence yemek kültürümüz. Çağlar boyunca tahıl, şarap, süt ve süt ürünlerinin keşfedilip yemek kültürüne dahil olması, bu coğrafya insanının dünya mutfak kültürüne en büyük katkısıdır. |
Nature du document : | Documentaire / Kaynak veya belgesel |
Genre : | Makale |
Exemplaires (1)
Code-barres | Cote | Support | Localisation | Section | Disponibilité |
---|---|---|---|---|---|
32222 | 500 HER | Périodique | Archive / Arşiv | Périodiques / Süreli Yayın | Disponible |