Titre :
|
Akdeniz Mutfağının Vazgeçilmezi : Patlıcan (2018)
|
Auteurs :
|
Sevda Deniz Karali, Auteur
|
Type de document :
|
Article : texte imprimé
|
Dans :
|
Herkese Bilim Teknoloji (103, 03/2018)
|
Article en page(s) :
|
10
|
Langues:
|
Turc
|
Mots-clés:
|
patlıcan
/
fayda
/
besin
/
yiyecek
|
Résumé :
|
Patlıcanın en yaygın ve bilinen türü koyu, parlak, mor renkli, uzun ve ince olanıdır. Ancak bunun kadar yaygın olmasa da farklı şekil, boyut ve renkte olan türleri de vardır. Akdeniz mutfağının vazgeçilmez sebzelerinden biri olan patlıcan antioksidan açısından çok zengindir.
|
Nature du document :
|
Documentaire / Kaynak veya belgesel
|
Genre :
|
Makale
|