Titre : | Moleküler gastronomi ve moleküler miksoloji (2018) |
Auteurs : | İbrahim Birkan, Auteur |
Type de document : | Article : texte imprimé |
Dans : | Herkese Bilim Teknoloji (97, 02/2018) |
Article en page(s) : | 23 |
Langues: | Turc |
Mots-clés: | gastronomi / yiyecek hazırlama |
Résumé : | Moleküler Gastronomi ilk defa yeni bir bilimsel disiplin olarak, yiyeceklerin hazırlanması ve tüketimi esnasında oluşan olayları araştıran bilim dalı şeklinde tanımlanmıştır. |
Nature du document : | Documentaire / Kaynak veya belgesel |
Genre : | Makale |
Exemplaires (1)
Code-barres | Cote | Support | Localisation | Section | Disponibilité |
---|---|---|---|---|---|
31711 | 500 HER | Périodique | Archive / Arşiv | Périodiques / Süreli Yayın | Disponible |