| Titre : | Hoş Tatlar, Acılar ve Kokular : Baharat Atlası |
| Type de document : | texte imprimé |
| Mention d'édition : | 1. Basım |
| Editeur : | Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama, 2009 |
| Collection : | Atlas Keşif Kitaplığı |
| Format : | 96 s. / 16 x 16 cm |
| Langues: | Turc |
| Mots-clés: | atlas / baharat / botanik / biyoloji / mutfak |
| Résumé : | Hangi baharat nerede yetişir? Nerede ne amaçla kullanılır? Özellikleri nelerdir? |
| Nature du document : | Documentaire / Kaynak veya belgesel |
Exemplaires (1)
| Code-barres | Cote | Support | Localisation | Section | Disponibilité |
|---|---|---|---|---|---|
| 12369 | 580 ATL | Livre | Mezzanine / Asma kat | Fonds général (Türkçe) | Disponible |


