Titre :
|
Yiyecek Anatomisi : Yenilebilir Dünyamızın Merak Uyandıran Yanları
|
Auteurs :
|
Julia Rothman, Auteur ;
Harise Numan Nalbant, Traducteur
|
Type de document :
|
texte imprimé
|
Mention d'édition :
|
1. Basım
|
Editeur :
|
ODTÜ Yayıncılık ve İletişim, 2022
|
ISBN/ISSN/EAN :
|
978-605-77445-3-1
|
Format :
|
221 s. / 23 x 16,5 cm
|
Note générale :
|
Özgün Adı: Food Anatomy: The curious parts & pieces of our edible world
|
Langues:
|
Turc
|
Langues originales:
|
Anglais
|
Index. décimale :
|
641 (Alimentation / Gıda)
|
Mots-clés:
|
yiyecek
/
beslenme
/
gıda
|
Résumé :
|
Tüm dünyadaki yiyeceklerin tarihleri ve ilginç yanları, resmedilmiş ve anlatılmıştır.
|
Nature du document :
|
Documentaire / Kaynak veya belgesel
|