Titre : | Gıda güvenliğine katkı sağlayabilecek alternatif bir protein kaynağı: Böcekler (2022) |
Auteurs : | Murat Altaş, Auteur |
Type de document : | Article : texte imprimé |
Dans : | Herkese Bilim Teknoloji (312, 03/2022) |
Article en page(s) : | 10 |
Langues: | Turc |
Mots-clés: | beslenme / protein / besin kaynağı |
Résumé : | "Mini hayvancılık" olarak adlandırılan böcek üretimi, özellikle geleneksel hayvancılıkla karşılaştırıldığında daha verimli. Bir kilo sığır eti üretmek için yaklaşık 25 kilo yem gerekir. Aynı miktarda yem, on kat daha fazla yenilebilir böcek proteini üretebilir. |
Nature du document : | Documentaire / Kaynak veya belgesel |
Genre : | Makale |
Exemplaires (1)
Code-barres | Cote | Support | Localisation | Section | Disponibilité |
---|---|---|---|---|---|
35874 | 500 HER | Périodique | Archive / Arşiv | Périodiques / Süreli Yayın | Disponible |