Titre : | Sağlıklı geri dönüşüm: Gıda atıklarından prebiyotik (2022) |
Auteurs : | Murat Altaş, Auteur |
Type de document : | Article : texte imprimé |
Dans : | Herkese Bilim Teknoloji (311, 03/2022) |
Article en page(s) : | 10 s. |
Langues: | Turc |
Mots-clés: | sağlık / yaşam / beslenme / yağ |
Résumé : | Yemeklerimizde yağ kullanımını azaltmak sağlıklı beslenmeye yönelik yaygın bir tavsiye olsa da tüm yağlar düşman değil; zeytinyağının daha uzun ve saglıklı bir yaşam sürmek için birçok katkısı bulunuyor. |
Nature du document : | Documentaire / Kaynak veya belgesel |
Genre : | Makale |
Exemplaires (1)
Code-barres | Cote | Support | Localisation | Section | Disponibilité |
---|---|---|---|---|---|
35541 | 500 HER | Périodique | Archive / Arşiv | Périodiques / Süreli Yayın | Disponible |