| Titre : | Sağlıklı geri dönüşüm: Gıda atıklarından prebiyotik (2022) |
| Auteurs : | Murat Altaş, Auteur |
| Type de document : | Article : texte imprimé |
| Dans : | Herkese Bilim Teknoloji (311, 03/2022) |
| Article en page(s) : | 10 s. |
| Langues: | Turc |
| Mots-clés: | sağlık / yaşam / beslenme / yağ |
| Résumé : | Yemeklerimizde yağ kullanımını azaltmak sağlıklı beslenmeye yönelik yaygın bir tavsiye olsa da tüm yağlar düşman değil; zeytinyağının daha uzun ve saglıklı bir yaşam sürmek için birçok katkısı bulunuyor. |
| Nature du document : | Documentaire / Kaynak veya belgesel |
| Genre : | Makale |
Exemplaires (1)
| Code-barres | Cote | Support | Localisation | Section | Disponibilité |
|---|---|---|---|---|---|
| 35541 | 500 HER | Périodique | Archive / Arşiv | Périodiques / Süreli Yayın | Disponible |



